The Secret masterclass

The Secret to love, health, and money Rhonda Byrne

The Secret to love, health, and money is een prachtige masterclass van Rhonda Byne. Nou ja, tot er een nieuwe komt natuurlijk, want ik heb inmiddels alle boeken van Rhonda Byrne in mijn bezit. Op de een of andere manier blijven ze ook maar gewoon op mijn pad komen zelfs als ik er niet (actief) naar zoek.

Ik kan me echt heel goed voorstellen dat er mensen zijn die er helemaal niets mee kunnen, maar

πš’πš” πš‹πšŽπš— πšŽπšŒπš‘πš πšπš˜πš• πš˜πš™ 𝚍𝚎𝚣𝚎 πš‹πš˜πšŽπš”πšŽπš— πšŽπš— πš‘πšŽπš‹ 𝚍𝚎 πš˜πšžπšπšŽπš›πšŽ πš‹πš˜πšŽπš”πšŽπš— πšŠπš• πš–πšŽπšŽπš›πšπšŽπš›πšŽ πš–πšŠπš•πšŽπš— πšπšŽπš•πšŽπš£πšŽπš—.

Steeds weer leer ik iets nieuws en vallen mijn ogen op stukken tekst die me de keer ervoor niet opvielen. Gelukkig komt er af en toe iets nieuws en vaak komt het vanzelf op mijn pad. Dat geldt zeker voor The Secret to love, Health, and money.

Een gelezen = alles gelezen?

Je zou kunnen denken: als je er één van Rhonda Byrne hebt gelezen heb je ze allemaal gelezen? Dan heb je op zich best wel een goed punt – want eerlijk is eerlijk het is wel steeds hetzelfde idee – toch worden alle boeken net iets anders geschreven en ik geloof heilig in de kracht van herhaling.

The Secret to love, Health, and money – Masterclass

In The Secret to Love, Health and Money (let op: Engelstalige titel, Nederlandstalige versie) geeft Rhonda Byrne een masterclass over de Wet van Aantrekking. Dat maakt dit boek toch net iets interessanter dan voorgaande boeken. Voor de Wet van Aantrekking geldt dat het niet zozeer uitmaakt of je positief of negatief denkt, je trekt aan wat je denkt. Je moet dus goed oppassen waar je je gedachten op zet.

In deze masterclass gaat Byrne in op drie belangrijke aspecten van het leven:

  1. liefde
  2. gezondheid
  3. geld

Die drie aspecten worden elk vervolgens weer onderverdeeld in acht lessen, waardoor je in totaal 24 lessen leert over de wet van aantrekking op deze onderwerpen.

Een aantal van mijn favorieten:

  • De kracht van gedachten en gevoelens
  • Het geheim van geweldige relaties
  • Het geheim van gezondheid
  • Gezondheid visualiseren
  • Gezondheid bekrachtigen
  • Een mindset van rijkdom
  • CarriΓ¨re en werk

Alles wat je aandacht geeft groeit!

Wil je nog dieper ingaan op de Wet van Aantrekking? Dan kan ik je dit boek van harte aanraden. Heb je nog nooit iets van Rhonda Byrne gelezen? Dan kun je prima beginnen met dit boek. Bekijk »»»via deze link««« meer boeken over The Secret.

liefs angela groen smal

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.