Je bent zoals je denkt

Het geloof in jezelf is je grootste kracht.

Michael Pilarczyk
Je bent zoals je denkt - Michael Pilarczyk

In Je bent zoals je denkt – in verbinding met de bron – leer je hoe je met je gedachten je eigen dagelijkse realiteit kunt creëren. De manier waarop je denkt bepaalt immers hoe je in het leven staat. Het helpt je om je eigen denkwijze beter te begrijpen.

Het boek is gebaseerd op vrije vertalingen van de klassiers:

 1. As a Man Thinketh van James Allen
 2. The Science of Getting Rich van Wallace D. Wattles.

Aangevuld met eigen visies en inzichten van Michael Pilarczyk.

Toegevoegde waarde?

Het was eigenlijk een typisch gevalletje van Je bent zoals je denkt in de praktijk. In eerste instantie zag ik namelijk niet de toegevoegde waarde van het kopen van dit boek. Ik wilde wel heel erg graag As a man Thinketh lezen, maar eerlijk gezegd vond ik het nogal duur voor een paar extra pagina’s. The Science of Getting Rich had ik namelijk al een tijdje in mijn boekenkast staan.

Geen rechtstreekse kopie

De honger naar het eerste boek was groot, dus leende ik Je bent zoals je denkt in eerste instantie van de bibliotheek. Eenmaal thuis aangekomen – en al lezend – bleek tot mijn grote verrassing dat The Science of getting Rich helemaal niet een complete kopie was van het boek dat in mijn boekenkast staat (ook vertaald en uitgegeven door MP).

Het nam al mijn twijfel weg en dus kocht ik het boek alsnog.

Naarmate ik verder las begon ik ook meer en meer de toegevoegde waarde te zien van Je bent zoals je denkt. Ik kan je vertellen dat deze versie van The Science of Getting Rich toch weer heel anders vertaald is dan het bestaande boek, maar zelfs al zou 80% hetzelfde zijn, dan nog haal je er weer lessen uit.

Er zit namelijk heel veel kracht in herhaling!

Dit kun je lezen in As a Man Thinketh

 • Gedachten geven je wereld vorm
 • Gedachten hebben effect op je lichaam
 • Je manier van denken bepaalt je succes
 • Je leert over doelgericht denken

Dit kun je lezen in The Science of Getting Rich

 • Leven in verbinding met de bron
 • De wetenschap van het rijk worden
 • De kracht van gedachten
 • Dankbaarheid
 • Wilskracht
 • Effectief handelen

En nog heel veel meer. Via »»»deze link naar Bol.com««« kun je het inkijkexemplaar vinden.

liefs angela groen smal

Lees ook de (uitgebreide) reviews van:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.