Master your mindset

Master your mindset

Hoogstwaarschijnlijk is Master your mindset van Michael Pilarczyk een van de meest waardevolle boeken in mijn boekenkast. Ik heb hem inmiddels zo’n vier keer gelezen en elke keer is er weer wat nieuws te ontdekken. Dat heeft deels misschien ook wel te maken met het feit dat ik meerdere uitgaves heb (gehad) van deze titel, daardoor lees ik steeds weer een ‘vers exemplaar’. Nee, gekheid, is het een beetje uit de hand gelopen.

Master your mindset

De eerste keer dat ik dit boek las was dat in de allereerste uitgave dat ik kocht. Op de een of andere manier is die verdwenen. Waarschijnlijk heb ik die aan iemand uitgeleend en het boek nooit meer terug gekregen.

Je blijft het lezen

Toen ik Master your mindset voor de tweede keer wilde lezen (ergens in 2018), heb ik maar het e-book gekocht, dat leek me prettiger dan het boek, want dan had ik het altijd bij de hand. De derde keer dat ik het boek las deed ik het iets anders: ik luisterde ik via de meditation moments app naar het luisterboek en als er iets langskwam dat ik wilde onthouden, arceerde ik de beste stukken op mijn Kobo reader.

Voor de vierde keer

Toen kwam het moment dat ik deze volledig nieuwe versie bij de Bruna zag liggen en het daardoor weer bij me begon te kriebelen. Ik had zin om hem voor de vierde keer te lezen en dit keer weer in boekvorm. Meer dan 200.000 exemplaren waren er op dat moment gekocht, maar ik weet heel erg zeker dat het veel vaker gelezen is.

Ik weet zeker dat er mensen zijn die hem vaker dan één keer lezen.

Master mijn mindset

Er zit te veel waarde in dit ene boek om dat in een paar zinnen te kunnen delen. Het heeft mijn leven compleet veranderd en het blijft mijn leven nog steeds veranderen. Steeds weer groei ik verder en kom ik steeds meer af te staan van de persoon die ik was. Niet dat dat per se slecht was, maar ik merk dat mijn leven wel makkelijker voor me werd op het moment dat ik mijn mindset begon aan te pakken.

Ken je die uitdrukking: ‘A book is a present, you can open it again and again’? Dan is dit een van de beste cadeau’s ooit!

Hier gaat het boek over

Master Your Mindset (herziene uitgave november 2020) gaat over persoonlijke en spirituele groei, maar ook over zakelijk succes. Die combinatie maakt dit boek uniek. Michael Pilarczyk schreef op basis van zijn eigen ervaringen een persoonlijk verhaal over bewustzijn, zingeving en inzicht. Het boek gaat over het begrijpen van je eigen denkwijze (mindset) en hoe je die effectief kunt veranderen om de kwaliteit van je leven te verbeteren. (Bron: Michael Pilarczyk website)

Lees ook de andere boeken van uitgeverij Invictus

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.