Wat zou ik doen als ik van mezelf hield

Wat zou ik doen als ik van mezelf hield

Wat zou ik doen als ik van mezelf hield? Deze vraag ben ik de laatste tijd vaak tegengekomen. In het prachtige boek ‘Love yourself (alsof je leven ervan afhangt)’ las ik het natuurlijk veelvuldig, want daar draait het boek om, maar toch kreeg ik hem op de een of andere manier niet vastgezet in mijn hoofd. Jammer, want ik geloof enorm in de kracht van deze vraag. Het maakt een keuze maken zo veel makkelijker, heb ik inmiddels ervaren. Ik gooi hem er gewoon nog een keer in.

Wat zou ik doen als ik van mezelf hield?

Na het lezen van het boek heb ik hem mezelf heel af en toe gesteld, maar ik zag er nog niet de volle kracht in. Totdat hij heel letterlijk werd gesteld met gesproken woorden, in plaats van tekst.

Als ik van mezelf hield

Donderdag kwam deze vraag ook voorbij in de live uitzending (FB) van Kim Munnecom en toen kwam hij wel binnen. Hij kwam echt heel erg binnen. ‘Wat zou ik doen als ik van mezelf hield?’

Ik voeg daar graag zelf het woord ‘meer’ aan toe, want voor mij is zelfliefde een on going proces en soms houd ik iets meer van mezelf dan anders.

Wat zou ik doen…

Daarnaast stel ik die vraag aan jou en ik kan niet voor je bepalen dat je misschien niet van jezelf houdt. Ik juich je toe als je dat wel doet!

Stel jezelf deze vraag bij moeilijke keuzes. Wat zou ik doen als ik van mezelf hield? Welke keuze zou ik maken als ik van mezelf hield?

als ik van mezelf hield

Voor mij was dit afgelopen donderdag een enorme eyeopener. Wat nou als ik mezelf liefdevol kan toespreken? Wat nou als ik vanuit liefde een keuze kan maken, zonder naar de meningen van anderen te luisteren, hoe lief bedoeld ook?! Ik heb het antwoord gevonden. En het antwoord bleek heel anders dan verwacht.

Daardoor kon ik mijn keuze uit liefde maken in plaats van angst en die transformatie was enorm. Wat de toekomst brengt weet ik niet, maar ik weet wel dat ik uit liefde voor mezelf heb gekozen.

Dit toepassen kan jij ook!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.