Goed werk ~ structuurjunkie

“Structureren is net zoals opruimen,
het wordt altijd eerst erger voor het beter wordt.”

Cynthia Schultz – structuurjunkie

Zal ik ‘Goed werk’ van structuurjunkie Cynthia Schultz kopen? Heb ik er wel iets aan? Kan ik er helemaal niets mee? Is het wel voor personen zonder (betaalde) baan? Of is het alleen voor ondernemers? Heb ik niet al genoeg structuur?

๐‡๐ž๐ญ ๐ฐ๐š๐ซ๐ž๐ง ๐š๐ฅ๐ฅ๐ž๐ฆ๐š๐š๐ฅ ๐ฏ๐ซ๐š๐ ๐ž๐ง ๐๐ข๐ž ๐ข๐ค ๐ฆ๐ž๐ณ๐ž๐ฅ๐Ÿ ๐ฌ๐ญ๐ž๐ฅ๐๐ž ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐ข๐ค ๐๐ข๐ญ ๐›๐จ๐ž๐ค ๐š๐š๐ง๐ฌ๐œ๐ก๐š๐Ÿ๐ญ๐ž. ๐„๐ง ๐๐š๐ง ๐ก๐ž๐› ๐ข๐ค ๐ก๐ž๐ญ ๐ง๐ข๐ž๐ญ ๐ณ๐จ๐ณ๐ž๐ž๐ซ ๐จ๐ฏ๐ž๐ซ ๐๐ฎ๐›๐›๐ž๐ง ๐ข๐ง ๐๐ž ๐›๐จ๐ž๐ค๐ก๐š๐ง๐๐ž๐ฅ ๐จ๐Ÿ ๐ž๐ž๐ง ๐ฐ๐ž๐ž๐ค๐ฃ๐ž ๐ง๐š๐๐ž๐ง๐ค๐ž๐ง. ๐๐ž๐ž, ๐ข๐ค ๐ก๐ž๐› ๐ก๐ž๐ญ ๐ž๐œ๐ก๐ญ ๐จ๐ฏ๐ž๐ซ ๐ญ๐ฐ๐ข๐ฃ๐Ÿ๐ž๐ฅ๐ž๐ง ๐ฌ๐ข๐ง๐๐ฌ ๐ก๐ž๐ญ ๐ฆ๐จ๐ฆ๐ž๐ง๐ญ ๐๐š๐ญ ๐๐ข๐ญ ๐›๐จ๐ž๐ค ๐ฏ๐š๐ง ๐๐ž ๐›๐š๐ง๐ ๐ซ๐จ๐ฅ๐๐ž.

Waardering: 5 uit 5.

Structuur levert goed werk

Inmiddels heb ik alle antwoorden gevonden en kan ik alleen maar met klem aanraden โ€˜Goed werkโ€™ van Structuurjunkie Cynthia Schultz te lezen. Ik vond het echt heel erg goed en ik heb er mega veel tips uitgehaald om toe te passen in mijn leven. Als ik moe ben of als het overzicht kwijt ben dan wil het wel gebeuren dat mijn hoofd volloopt. Dan is het heerlijk om terug te kunnen vallen op structuur.

Opnieuw naar KvK

Het heeft me overigens dusdanig geรฏnspireerd dat ik me – door het lezen ervan – opnieuw ben gaan inschrijven bij de KvK. Op deze manier en met het toepassen van de tips uit ‘Goed werk’ durf ik dat wel weer aan. Waar ik voorheen door de bomen het bos niet meer zag en ik maar wat aanmodderde, heb ik nu veel duidelijker voor ogen welke kant ik op moet en hoe ik er kom. Ik wil coach worden en de eerste stap is gezet!

๐™ฐ๐š‹๐šœ๐š˜๐š•๐šž๐šž๐š ๐šŸ๐š’๐š“๐š ๐šœ๐š๐šŽ๐š›๐š›๐šŽ๐š— ๐š ๐šŠ๐šŠ๐š›๐š๐š’๐š!

Hier gaat Goed werk over

Cynthia Schultz, ook wel bekend als dรฉ structuurjunkie, hielp al vele duizenden mensen productiever en effectiever te werken, zowel met haar Structuurjunkie-producten als haar (online) cursussen. In ‘Goed werk’ bundelt Cynthia al haar kennis over plannen en productiever (thuis)werken. Hiervoor put zij uit alle management- en zelfhulpboeken die zij heeft gelezen, alsook uit haar jarenlange ervaring als drukbezet ondernemer.

Als eerste: dit boek hoef je niet per se in de volgorde te lezen waarin Cynthia het schreef. Er zit een logische opbouw in, maar je mag zelf beslissen wat je als eerste wilt lezen.

In dit boek vindt je informatie over:

  • Waarom structuur zo belangrijk is en wat het je oplevert als je gestructureerder gaat leven.
  • Een 6-stappenplan voor structuur.
  • Het belang van goed plannen, inclusief stappenplan.
  • Productief werken (deze is heel erg goed voor mij geweest, zeker het belang van pauzes!)
  • Hoe e-mailgebruik overzichtelijk houdt.
  • Hoe je uitstelgedrag kunt aanpakken.
  • En misschien wel het belangrijkste: hoe je doelen kunt behalen.

Daarnaast nog heel veel meer. Wat dat precies is kun je via ยปยปยปdeze linkยซยซยซ zien. Kies voor inkijkexemplaar.

Leidt tot een gestructureerder leven

Het mooie aan dit boek is dat het niet alleen boordevol goed bruikbare tips staat, maar dat het ook nog eens meteen aanzet tot actie. Achter elk hoofdstuk vind je een lijstje waar je jouw acties kun noteren, zodat je er altijd op terug kunt grijpen. Ook is er achterin elk hoofdstuk een lijstje voor wat je mag onthouden.

Helemaal achterin ‘Goed werk’ vind je een lijst met boeken die deze Structuurjunkie door de jaren heen heeft geholpen als het gaat om focus, productiviteit, gestructureerder werken en rust[1]. En helemaal op het eind kun je een paar pagina’s lang al je notities bijhouden.

Als je daar niet beter door gaat werken dan weet ik het ook niet meer. ๐Ÿ˜‰

[1] – overgenomen uit boek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.