Privacyverklaring

Op deze website vind je veel artikelen en recensies. Een deel van die producten heb ik gekregen, andere heb ik vanuit mijzelf geplaatst omdat ik die graag onder jouw aandacht wil brengen. Op het moment dat ik een artikel plaats in opdracht van een schrijver, uitgeverij of merk dan zal ik dit ik altijd vermelden.

Ook vermeld ik erbij of ik betaald heb gekregen voor de opdracht.

Privacy policy

Over chronischautistisch.nl
AUT of your mind coaching

KvK 87503441

Contactpersoon: Angela Aagenborg

E-mailadres: 79.angela@gmail.com

1) Waarborgen Privacy

Het waarborgen van de privacy van bezoekers van www.chronischautistisch.nl is een belangrijke taak voor mij. Daarom beschrijf ik in mijn privacyverklaring welke informatie ik verzamel en hoe ik deze informatie gebruik.

2) Toestemming

Door de informatie www.chronischautistisch.nl te gebruiken, ga jij akkoord met deze privacyverklaring en de voorwaarden die ik hierin heb opgenomen.

3) Vragen

Als je informatie wilt ontvangen, of vragen hebt over de privacyverklaring van mij: Angela Aagenborg en specifiek www.chronischautistisch.nl, kun je mij benaderen via e-mailadres 79.angela@gmail.com.

4) Monitoren gedrag bezoeker

www.chronischautistisch.nl maakt gebruik van verschillende technieken om bij te houden wie de website bezoekt, hoe deze bezoeker zich op de website gedraagt en welke pagina’s worden bezocht. Dat is een gebruikelijke manier van werken voor websites omdat het informatie oplevert op die bijdraagt aan de kwaliteit van de gebruikerservaring. De informatie die ik, via cookies, registreer, bestaat uit onder meer IP-adressen, het type browser en de bezochte pagina’s.

Tevens monitor ik waar bezoekers de website voor het eerst bezoeken en vanaf welke pagina ze vertrekken. Deze informatie houd ik anoniem bij en is niet gekoppeld aan andere persoonlijke informatie.

5) Gebruik van cookies

www.chronischautistisch.nl plaatst cookies bij bezoekers. Dat doe ik om informatie te verzamelen over de pagina’s die gebruikers op mijn website bezoeken, om bij te houden hoe vaak bezoekers terug komen en om te zien welke pagina’s het goed doen op de website. Ook houd ik bij welke informatie de browser deelt.

6) Cookies uitschakelen

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om cookies uit te schakelen. Dat doe je door gebruik te maken de mogelijkheden van je browser. Je vindt meer informatie over deze mogelijkheden op de website van de aanbieder van je browser.

Reacties zijn gesloten.