Coaching

Welkom op de website van AUT of your mind.
Mijn doel is om jou te helpen te gaan shiften van klacht naar pracht met behulp van de Wet van Aantrekking en zelfliefde.

Transformatie

Transformatie is voor mij misschien wel het mooiste woord dat er bestaat en ik ben dan ook enorm blij en dankbaar dat we in een tijd leven waarin je er – tot op zekere hoogte – voor kunt kiezen je leven te transformeren naar waar het voor jou fijn is.

Ik wil daarmee niet zeggen dat het makkelijk is, alles behalve dat, maar ik geloof er heilig in dat zelfs hele kleine stappen in het transformatieproces je al heel veel kan brengen.

AUT of your mind coaching

A = acceptatie
U = uitdagen
T = transformatie

butterfly on yellow flower

Ieder mens is prachtig zoals hij/zij/die is.

AUT of your mind coaching is er voor mensen die:

  • lichamelijk beperkt zijn
  • door ziekte veel aan bed gekluisterd zijn
  • die niet zomaar kunnen doen wat ze willen
  • een energieprobleem hebben
  • die moeten dealen met een label
  • in een ‘hokje’ zijn geduwd met een diagnose waarmee ze het gevoel hebben niet langer hun leven in de hand te hebben

Mensen die met behulp van de Wet van Aantrekking en zelfliefde meer met zichzelf in contact willen komen en van hun klacht hun pracht willen maken.

Het leven houdt niet op als het anders loopt.

Als coach ga ik samen met jou op zoek naar manieren om de Wet van Aantrekking vóór jou te laten werken. Ook kan ik je helpen om meer van jezelf te gaan houden.

Dit ben ik:

Angela Aagenborg

Ik ben 43 jaar oud en woonachtig in het heerlijk rustige Huissen. Moeder van twee kinderen en al meer dan 20 jaar getrouwd met mijn man.

In de afgelopen jaren heb ik heel veel mogen leren van diverse boeken over persoonlijke ontwikkeling, mindset, spiritualiteit, de Wet van Aantrekking en zelfliefde.

Daarnaast heb ik meerdere cursussen gevolgd om mezelf te ontplooien tot coach. Ik werk het liefst met de Wet van Aantrekking, omdat het me heel veel heeft gebracht.

Van 22 uur per dag op bed liggen, via dagelijks op bed liggen, naar tientallen uren per week kunnen werken.

Wat nou als je energielevel niet zo hoog is?

Wat mij opvalt bij andere coaches is dat zij het continu hebben over een hoge energie. Dat je pas kunt gaan manifesteren en shiften wanneer je blaakt van het zelfvertrouwen, altijd positief bent en nooit laag in je energie zit.

Ik geloof dat niet!
Laat ik het anders zeggen: ik wéét dat het niet zo is, dat je nu al zo hoog in je energie moet zitten. Het is wel handig, maar als je die energie niet hebt is het niet meteen een no-go-area. Ik weet namelijk vanuit ervaring dat dit vanzelf gaat komen, wanneer je nu al aan de slag gaat met manifesteren.

Een andere strategie gebruiken

shallow focus of a blue morpho butterfly

Op zich zit er natuurlijk wel een kern van waarheid in dat je niet je droomleven kunt leven zonder energie. Dat is logisch en dat ervaar jijzelf waarschijnlijk ook. Dat wil echter niet zeggen dat je jezelf daar maar bij neer moet leggen – Hell no! – ík van mening dat je stapje voor stapje kunt werken aan een ander energielevel. Dat je wel degelijk van negatief naar positief kunt komen. Toch denk ik, dat wanneer je te maken hebt met beperkingen, je de dingen op een andere manier moet aanpakken. Dat je er niet met gestrekt been in kunt gaan en dat je jezelf mag gunnen om het stapje voor stapje te doen.

Stapje voor stapje je energielevel upgraden!

Met ziekte omgaan en het beste uit je leven halen vergt een heel andere strategie dan vol gezondheid je dromen waar te maken. Als je chronisch ziek bent of als je beperkt wordt door je label is het moeilijker om te shiften, dat weet ik als geen anders.

Toen ik een coach nodig had was er niemand die me kon helpen. Toch wilde ik niet accepteren dat op bed liggen het enige wat dat er voor me is weggelegd.

Ik heb jarenlang gewerkt aan mezelf en ben van een energielevel van 2% via 10% en 25% naar een energielevel van 40% en soms 70% geklommen. Dat lijkt misschien niet genoeg, maar zie hoe veel verschil er zitten tussen 2 en 40! En zelfs tussen 2 en 25. Ik ben van mening dat ieder klein verschil op papier een wereld van verschil kan zijn in de werkelijkheid.

Iedere procent winst = winst

Laat me meteen duidelijk zijn: ik kan je niet beter maken. Ik ben geen dokter, ik heb geen magische pil. Wat ik wel kan ik naar je luisteren, er voor je zijn. Dat niet alleen, ik kan je ook helpen om anders naar je ziekte/beperking te kijken. Dat doe ik door middel van de Wet van Aantrekking en zelfliefde. Ik denk namelijk dat houden van jezelf de key is tot meer energie.

Je kunt écht je overtuigingen shiften

Ik denk ook dat wanneer je ziek bent of beperkt dat je misschien wel meer te maken hebt met beperkende overtuigingen dan een gezond iemand. Immers: hoe wil je voor jezelf een toekomst zien zoals die van een ander? Stop met vergelijken of stop in ieder geval 70% van de tijd daarmee. Daar is al zo veel winst te behalen.

Als je ziek/beperkt bent heb je te maken met vermoeidheid en vermoeidheid haalt je uit balans. Dat weet ik als geen ander. Ik ga je niet beloven dat je daar vanaf komt. Dat is heel misschien wel een utopie, hoewel het wel met enige regelmaat gebeurt. Daar heb je iig tijd voor nodig. Het lijkt nu waarschijnlijk meer op een berg dan op een lekker wandelpaadje. Vergeet die hoge berg. Zet gewoon de eerste stap.

Je beperkende overtuigingen onder de loep nemen is een heel mooi begin van die reis. Jezelf afvragen of het wel klopt kan je de ogen openen.

close up photo of a butterfly

Jij hebt het heft in eigen hand!

Ik geloof – vanuit ervaring – er voor de volle 100% in dat jij zelf – ondanks je ziekte of beperking – nog altijd een heel groot deel van je leven in handen hebt. Ik ga je niet zeggen dat ik je beter kan maken. Ik ga je absoluut niet beloven dat je hier genezen vandaag komt, maar ik heb zelf ervaren hoeveel verschil het kan maken wanneer je gaat zoeken naar de kracht in waar jij nu gevoelsmatig last van hebt.

Een coach alleen voor normale/gezonde mensen?

Er is een stelregel dat zegt dat alleen ‘normale’ mensen naar een coach gaan. Mensen die geen mentale problemen hebben en die niet onder behandeling zijn bij een GGZ-instelling. Toch zit er nog een hele groep mensen tussen het een en het ander. Mensen die gezond genoeg zijn om niet langer behandeld te hoeven worden, maar die zichzelf wellicht niet zien als ‘normaal’. Dat zijn de mensen die ik graag zie in mijn praktijk. Mensen die zich niet willen neerleggen bij het feit dat hun leven altijd zal blijven zoals het op dat moment is.

Shiften van klacht naar pracht met behulp van de Wet van Aantrekking en zelfliefde. Dat is mijn motto.

Niets is onmogelijk, maar soms moet je gewoon op zoek naar een andere/betere invalshoek.

liefs angela groen smal