Deze boeken las ik in 2022

close up shot of a calendar
Photo by Towfiqu barbhuiya on Pexels.com

Aan het begin van dit leesjaar besloot ik dat ik alle ongelezen boeken uit mijn boekenkast zou gaan lezen. Dat was best een opgave, want ik moet er toch nog heel erg veel lezen. Daarbij bleef ik ook maar boeken kopen en werd de te lezen lijst steeds langer. Het voordeel was dat ik wel meteen mijn nieuwe boeken las, omdat ik volgens jaar niet een nog langere lijst wilde hebben.

Eind augustus besloot ik weer een abonnement te nemen op Kobo plus en ben ik voornamelijk e-books gaan lezen en audio books gaan luisteren. Dat was het moment dat de te lezen lijst kort genoeg was om niet alleen maar papieren boeken te hoeven lezen. Daarbij hoopte ik daarmee ook minder boeken te kopen.

Januari


Februari


Maart


April


Mei


Juni


Juli


Augustus


September


Oktober


November


December


♫ = audiobook
📒 = eigen boek

Reacties zijn gesloten.